Aan de slag met de loopbaan

Selecteer hieronder links op de pagina wie je bent en welke opleiding je hebt gevolgd. De filters laten dan alleen informatie zien die precies past bij jouw situatie.

Aan de slag

Studenten onderwijsassistent leren in hun laatste jaar hoe ze met succes werk vinden dat bij hen past. Dit jaar gebeurde dat voor het eerst in samenwerking met Leerwerkloket Zuidoost-Brabant. Studenten zijn blij met het traject. “Ik weet me nu veel beter te presenteren.”
Afbeelding
Fotograaf maakt foto van student
Toon is 60 jaar, een jaar werkzoekend en inmiddels aardig moedeloos. Hij wil zich laten omscholen en vraagt zich af of dat rendabel is, op zijn leeftijd. Omdat Toon werk zoekt in de sector zorg, is omscholing vast niet nodig, zegt Catrien, adviseur leren en werken, tegen hem.
Afbeelding
Oudere man die schrijft
Anja (43) is communicatiespecialist en wil graag iets gaan doen met coachen. Met deze vraag komt zij bij Marlen, adviseur Leren en Werken bij het Leerwerkloket. Coachen is een ruim begrip. Vandaar dat Marlen, Manon adviseert eerst te onderzoeken in welke richting zij wil gaan coachen.
Afbeelding
Vrouwelijke coach
Karin was eind 50 toen ze haar baan verloor in de horeca. Ze wilde graag werken in het onderwijs. Annemarie Venhuizen, adviseur leren en werken heeft haar inzicht kunnen geven over de arbeidsmarkt en werken in het onderwijs.
Afbeelding
Kinderen maken huiswerk
"Het Leerwerkloket heeft mij geholpen om keuzes te maken voor mijn volgende stap in mijn loopbaan."
Afbeelding
Vrouw kijkt in camera
'Een buddy werkt' is een succes. het project waarbij vijftigplussers door coaches worden geholpen bij het vinden van werk wordt uitgebreid.
Afbeelding
Krantenartikel Eindhovens Dagblad 26 maart 2021
Lisa (37 jaar) wil graag een carrière switch, maar wat? Naast het maken van een passende carrière switch, is het gedoseerd opbouwen van werk ook van belang voor Lisa. Deze hulpvragen stonden centraal tijdens onze gesprekken. 
Afbeelding
Verkoopster kinderkleding
Met hulp van het Leerwerkloket begon Joost aan de mbo-opleiding voor Sport en Bewegingscoördinator.
Afbeelding
Student sportopleiding
Met hulp van het Leerwerkloket begon Ariane aan een zij-instroomtraject tot apothekersassistent.
Afbeelding
ariane laat zich omscholen tot apothekersassistent