Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Evenementen

Heb je een loopbaanvraag of wil je informatie en advies over een opleiding? Heb je behoefte aan inzicht in jouw talent? Catrien en Marjan denken graag met jou mee tijdens het inloopspreekuur.
Afbeelding
Twee adviseurs aan tafel
Heb je een loopbaanvraag of wil je informatie en advies over een opleiding? Heb je behoefte aan inzicht in jouw talent? Annemarie denkt graag met jou mee tijdens het inloopspreekuur.
Afbeelding
Man en vrouw
Ontdek je digitalent en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt!
Afbeelding
Logo FutureLab
Het begeleiden van een volwassene in een leer(werk)-traject kan een andere aanpak van u als praktijkopleider vragen. In dit webinar bespreken we en laten we zien hoe u deze doelgroep goed kunt begeleiden.
Afbeelding
Aankondiging webinar
Ontdek de sfeer op onze scholen. Praat met docenten en studenten. Bezoek praktijkruimtes en zie hoe er gewerkt wordt. Ontdek wat jouw interesses zijn en welk vak je kunt leren!
Afbeelding
summa
Word taxichauffeur groepsvervoer. Wil jij van autorijden je beroep maken en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Er is volop vraag binnen het leerlingen-, zieken- en zakelijke vervoer in Eindhoven.
Afbeelding
Groepsvervoer
Wil je meer weten over het werken in de dynamische wereld van transport en logistiek? Dan ben je van harte welkom op de ikwordvrachtwagenchauffeur-instapdagen.
Afbeelding
Vrachtwagen
Wandelen geeft letterlijk lucht. Tijdens deze wandeling is er rust en ruimte voor jouw loopbaanvraag. Als je beweegt kom je makkelijker tot de kern.
Afbeelding
Twee wandelcoaches in het bos
Tijdens de City Tour Eindhoven kom je in contact met werkgevers in de Horeca, Detailhandel en Schoonmaak die op zoek zijn naar nieuw personeel. Loop jij met ons mee?
Afbeelding
Eindhoven Blob