Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Kennis
Lukt het jou als werkgever niet om (geschikte) kandidaten te vinden voor de openstaande vacature van Techsupport- medewerker binnen jouw organisatie? Dan ben je niet de enige! Maar er is een oplossing: zij-instromers!
Afbeelding
it
Kennis
Wil je de leercultuur in jouw organisatie verbeteren? Ontdek de kracht van onze Talentensleutel en transformeer de leercultuur in jouw organisatie! In een wereld waarin talent schaars is, is het essentieel om te investeren in een Leven Lang Ontwikkelen.
Afbeelding
Talentensleutel
Kennis
De eisen aan de kennis, vaardigheden en diploma's van werknemers worden steeds hoger. De werkomgeving verandert snel, en dat vraagt een verhoogde flexibiliteit in de kennis en vaardigheden van uw personeel.
Afbeelding
Man en vrouw poseren bij een boom
Kennis
Voor het ontwikkelen van je medewerkers, bestaan er verschillende regelingen waar jij als werkgever gebruik van kunt maken. Deze leveren vaak aanzienlijke voordelen op.
Afbeelding
Munten Leerwerkloketten
Kennis
Als werkgeversadviseurs hebben we een groot netwerk binnen de regionale scholings- en arbeidsmarkt om op maat te kunnen adviseren op het gebied van leren en ontwikkelen.
Afbeelding
Amerikaanse schoolbus
Kennis
Het Leerwerkloket adviseert over het ontwikkelen van medewerkers. Welke langere termijn doelstellingen heb je als bedrijf en wat betekent dat voor de ontwikkeling van je medewerkers?
Afbeelding
Dansers
Kennis
Goed personeel is schaarser dan ooit. Om aantrekkelijk te zijn èn blijven als werkgever is het continu ontwikkelen van je medewerkers en hun talenten essentieel. Hierover gaan we graag met je in gesprek. 
Afbeelding
Kopje koffie op tafeltje
Kennis
Onze Adviseurs Leren en Werken en Adviseurs Werkgeversdienstverlening wijzen je graag de weg.
Afbeelding
Negen vrouwen buiten op straat
Artikel
De Leerwerkloketten Plus hebben zich ontwikkeld tot robuuste, zichtbare en laagdrempelige punten voor loopbaan- en scholingsadvies in hun arbeidsmarktregio
Afbeelding
video plus
Artikel
In Zuidoost-Brabant weten adviseurs van het Leerwerkloket en Werkgeversservicepunt elkaar goed te vinden. Samen helpen zij bedrijven in hun zoektocht naar geschikte werknemers. 
Afbeelding
Video samenwerking Leerwerkloket en Werkgeversservicepunt
Artikel
Ben jij een Brabantse mkb ondernemer die zich sterk maakt voor een duurzame, inclusieve en toekomstbehendige economie? Dan hoor jij misschien bij Brabants Besten. 
Afbeelding
Vrouw achter computer
Kennis
De subsidieregeling praktijkleren in de derde leerweg is een tegemoetkoming voor de kosten die een erkend leerbedrijf maakt voor het begeleiden bij de beroepspraktijkvorming van een student die een mbo-opleiding in de derde leerweg volgt. 
Afbeelding
Stapeltjes munten waaruit kleine plantjes groeien
Kennis
Woon jij in Brabant en wil jij graag GRATIS een cursus/opleiding volgen? Kijk dan op de website naar de mogelijkheden.
Afbeelding
brabantleert