Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Kennis
De eisen aan de kennis, vaardigheden en diploma's van werknemers worden steeds hoger. De werkomgeving verandert snel, en dat vraagt een verhoogde flexibiliteit in de kennis en vaardigheden van uw personeel.
Afbeelding
Twee adviseurs in park
Kennis
Voor het ontwikkelen van je medewerkers, bestaan er verschillende regelingen waar jij als werkgever gebruik van kunt maken. Deze leveren vaak aanzienlijke voordelen op.
Afbeelding
Munten Leerwerkloketten
Kennis
Als werkgeversadviseurs hebben we een groot netwerk binnen de regionale scholings- en arbeidsmarkt om op maat te kunnen adviseren op het gebied van leren en ontwikkelen.
Afbeelding
Amerikaanse schoolbus
Kennis
Het Leerwerkloket adviseert over het ontwikkelen van medewerkers. Welke langere termijn doelstellingen heb je als bedrijf en wat betekent dat voor de ontwikkeling van je medewerkers?
Afbeelding
Dansers
Kennis
Goed personeel is schaarser dan ooit. Om aantrekkelijk te zijn èn blijven als werkgever is het continu ontwikkelen van je medewerkers en hun talenten essentieel. Hierover gaan we graag met je in gesprek. 
Afbeelding
Kopje koffie op tafeltje
Kennis
Onze Adviseurs Leren en Werken en Adviseurs Werkgeversdienstverlening wijzen je graag de weg.
Afbeelding
Negen vrouwen buiten op straat