Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Leren is investeren

Blijf ontwikkelen! Het liefst een leven lang. Dat is ons motto! Want een Leven Lang Ontwikkelen houdt kennis en kunde up-to-date. Het maakt dat mensen makkelijker van werk kunnen switchen. Zo blijf je - als medewerker én als werkgever - weerbaar en wendbaar. Hulp nodig? Onze adviseurs wijzen je graag de weg. 
Wil je alvast nader kennismaken met ons team? Kijk dan op deze pagina.

Afbeelding
teamfoto 2022

Voor werkenden, werkzoekenden en scholieren

Wil je groeien in je vak? Heb je twijfels over je eerste stap op de arbeidsmarkt? Of zit je gewoon niet meer op de juiste plek? Een persoonlijke aanpak is onze standaardprocedure. Eerst luisteren we in alle rust naar jouw verhaal. Wij ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je al in huis hebt. Vanuit hier verbinden we je aan de juiste mensen in ons netwerk en vinden we hetgeen jij nodig hebt. Een opleiding, een nieuwe job of juist een combinatie hiervan. Samen zetten we de stap naar de toekomst die jij verdient. 

Voor werkgevers

Hoe verbeter je de leercultuur binnen je bedrijf? Wat is de beste aanpak voor her-, om- of bijscholing van je medewerkers? Waar vind je subsidie? Als specialist op het snijvlak van leren en werken kun je bij ons rekenen op een gedegen antwoord. We helpen vooruit en wijzen de weg. Meestal naar een specialist in ons brede netwerk. Onze organisatie is 100% onafhankelijk, dus geldt dat ook voor onze adviezen. Integer en vertrouwd. Daar staan we voor.

Leerwerkloket Zuidoost-Brabant. Wijst je de weg.

Discover more about us in English