Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Zij gingen je voor

Sport was de juiste plek voor Joost

Nadat ik vorig jaar een hbo opleiding was gestart, waar ik na 3 maanden al niks meer aan vond en vervolgens meerdere bijbaantjes had gehad, waar ik mijn geluk ook niet kon vinden was ik echt ten einde raad.

Afbeelding
Student sportopleiding

Joost zat niet op zijn plek

Ik wist even niet waar ik naartoe wilde met mijn prille studentenleven en dit voelde heel alomvattend. Hierdoor zat ik best wel in een dipje. Ook omdat ik het al dacht te weten bij de vorige studie. Toch wilde ik dit studiejaar wat zekerder zijn van mijn keuze. Zo ben ik bij Leerwerkloket Zuidoost-Brabant terecht gekomen.

Testen helpt

Na verschillende testen werd met mij persoonlijk het eindresultaat van die testen besproken. Dat hielp mij enorm met mijn zelfkennis, over wat ik nou echt belangrijk vind in een baan. Door er actief mee bezig te zijn en er over te praten kwam mijn prioriteit te liggen op actief bezig zijn, veel sociaal contact en dat ik graag erkenning krijg voor mijn werk.

Sport de juiste plek

Uit de werkveld-test bleek een sport-gerelateerde werkplek later de juiste plek. Zodoende heb ik mezelf ingeschreven bij het ROC in Tilburg voor Sport en Bewegingscoördinator. Ik begin nu aan mijn 2de maand aan deze opleiding en het bevalt me echt goed! Ik kan niet wachten op de rest van mijn schoolcarrière aan deze opleiding.

Zit je net als Joost ook even niet op je plek? Wij wijzen jou graag de weg.

Neem contact op met ons