Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Werkgeversdienstverlening

De eisen aan de kennis, vaardigheden en diploma's van werknemers worden steeds hoger. De werkomgeving verandert snel, en dat vraagt een verhoogde flexibiliteit in de kennis en vaardigheden van uw personeel.

Afbeelding
Man en vrouw poseren bij een boom
Gert-Jan van Breugel en Natasja Muskens

Waarom investeren in scholing?

  • Goed opgeleide werknemers zorgen voor een betere kwaliteit en dienstverlening.
  • Door te blijven leren blijven werknemers scherp en flexibel voor verandering.
  • Werknemers die zichzelf kunnen blijven ontwikkelen zijn beter gemotiveerd en minder vaak ziek.
  • Investeren in ontwikkeling bindt werknemers met uw organisatie. Door het bieden van opleiding stroomt uw personeel gemakkelijker door en houdt u toch de ervaring en kennis binnen het bedrijf.

Blijven leren betekent niet altijd dat werknemers terug moeten naar school. Werken en leren zijn in veel gevallen prima te combineren. Met behulp van maatwerkopleidingen op de werkplek bijvoorbeeld. Ook het aanbieden van leerbanen binnen uw bedrijf kan voordelen opleveren.

Wij wijzen je de weg

Hoe verbeter je de leercultuur binnen je bedrijf? Wat is de beste aanpak voor her-, om- of bijscholing van je medewerkers? Waar vind je subsidie? Als specialist op het snijvlak van leren en werken kun je bij ons rekenen op een gedegen antwoord. We helpen vooruit en wijzen de weg. Meestal naar een specialist in ons brede netwerk. Onze organisatie is 100% onafhankelijk, dus geldt dat ook voor onze adviezen. Integer en vertrouwd. Daar staan we voor. 

Waarvoor kun je bij ons terecht:

Meer weten, neem contact op met een van onze adviseurs werkgeversdienstverlening via het contactformulier.