Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Persoonlijk adviesgesprek, voorlichting- en informatiesessies

Goed personeel is schaarser dan ooit. Om aantrekkelijk te zijn èn blijven als werkgever is het continu ontwikkelen van je medewerkers en hun talenten essentieel. Hierover gaan we graag met je in gesprek in een persoonlijk adviesgesprek of tijdens voorlichtings- en informatiesessies. 

Afbeelding
Kopje koffie op tafeltje

Persoonlijk adviesgesprek

Als werkgever wil je kundige en gemotiveerde mensen op de juiste plek. Ook wil je kennis en ervaring behouden en aantrekkelijk zijn voor potentiële medewerkers. Goed personeel is schaarser dan ooit. Om aantrekkelijk te zijn èn blijven als werkgever is het continu ontwikkelen van je medewerkers en hun talenten essentieel. Hierover gaan we graag met je in gesprek. Voor een persoonlijk adviesgesprek; bel ons of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact op.

Voorlichting

Een aantal malen per jaar organiseren we een voorlichting met betrekking tot onze werkgeversdienstverlening. Wat kunnen wij als werkgeversadviseur voor jouw bedrijf betekenen? In een webinar wijzen wij je de weg in de complexe wereld van leren en ontwikkelen. Houd de evenementenpagina en de nieuwsbrief in de gaten voor de volgende sessie. Liever een voorlichting voor je team of andere groepen? Bel ons gerust.

Informatiesessies

Samen met partners in de regio organiseren we kennissessies/webinars over thema’s, die voortvloeien uit bijv. vraagstukken uit de markt, vanwege wijzigingen of nieuwe wetgeving en maatregelen of ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkelen. Informatiesessies zijn bedoeld voor een grote en brede doelgroep en zullen vaak online plaatsvinden. Het is ook mogelijk om op sectorniveau, op een bedrijventerrein of ondernemersvereniging een informatiesessie op maat te organiseren. Neem hiervoor contact met ons op.