Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Regionale opleidings- en arbeidsmarkt

Als werkgeversadviseurs hebben we een groot netwerk binnen de regionale scholings- en arbeidsmarkt om op maat te kunnen adviseren op het gebied van leren en ontwikkelen.

Afbeelding
Amerikaanse schoolbus

Regionale arbeidsmarkt

Wat zijn de arbeidsmarktontwikkelingen in jouw branche en regio? En wat betekent dit voor de werving, selectie en het ontwikkelen van medewerkers? Wij hebben de juiste instrumenten om inzicht te krijgen in de arbeidsmarkt.

Denk daarbij aan het doelgroependashboard met regionale arbeidsmarktdata per functie, dataportaal arbeidsmarktinzicht en arbeidsmarktinformatie van het UWV.

Wij adviseren jou kosteloos over de betekenis van deze data voor jouw strategisch personeelsbeleid. Tevens geven we informatie en advies t.a.v. diverse opleiders in de regio passend bij het personele vraagstuk.

04werkt

Als leerwerkloket Zuidoost-Brabant nemen we deel aan het Werkgeversservicepunt “04 werkt”. Hierin werken we samen met werkgeversadviseurs van verschillende sociale partners, zodat we vraagstukken van werkgevers integraal, sectorspecifiek of sector overstijgend op kunnen pakken. Iedere partner heeft zijn/haar expertise.