Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Contactformulier werkgevers

In een snel veranderende wereld, met uitdagingen zoals corona, de Oekraïne oorlog, de klimaatcrisis, de energietransitie en de razendsnelle opkomst van Artificial Intelligence (AI), is wendbaarheid essentieel voor bedrijven. Verbetering van de leercultuur is de sleutel tot voortdurende aanpassing.

Veel MKB-bedrijven vertellen ons dat zij leercultuur een lastig onderwerp vinden en geven aan dat zij hierbij best wel wat hulp kunnen gebruiken.

Het Leerwerkloket Zuidoost-Brabant heeft daarom de Talentensleutel ontwikkeld. Een beproefde methodiek om de leercultuur in jouw organisatie te verbeteren. Gebruik hiervan is eenvoudig, onafhankelijk en kosteloos en leidt tot waardevolle inzichten en praktische adviezen, zodat je meteen stappen kan zetten om verandering te realiseren.

Wil je gebruik maken van de Talentensleutel en/of heb je een andere vraag op het gebied van leren en werken?

Wij nodigen je van harte uit contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Wilt je alvast nader kennismaken met ons team? Kijk dan op deze pagina.

Wil je alvast meer weten over de Talentensleutel: kijk dan op deze pagina

Privacystatement Zuidoost-Brabant

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  zuidoostbrabant@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.