Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Online informatiebijeenkomst Bouw & Infra

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Online

Zin om je carrière om te gooien? Doen waar je echt gelukkig van wordt? Denk eens aan een overstap naar de bouw en infra. Daar is een ongekende diversiteit aan beroepen en de kans op een baan is enorm. Er zijn banen voor mensen die binnen willen werken, of juist veel buiten willen zijn. Banen waar je met je handen werkt of waar je juist moet rekenen en organiseren. Maar altijd ‘maak’ je iets, kun je werken aan je eigen ontwikkeling én draag je bij aan de ontwikkeling van Nederland.

Neem deel aan de online informatiebijeenkomst op 24 januari van 12-13u. Tijdens deze bijeenkomst krijg je in dat uur meer informatie over de ontwikkelingen in de sectoren bouw, infra en techniek. Hoor je van begeleiders welke mogelijkheden er zijn voor mensen die overwegen over te stappen. En vertelt een zij-instromer over zijn ervaring. Een snelle en handige manier dus om je te oriënteren of de overstap naar de bouw, infra en techniek wat voor jou is.

Aanmelden?

Online informatiebijeenkomst - 24 januari

Online informatiebijeenkomst - 21 februari

Online informatiebijeenkomst - 21 maart 

𝐖𝐞𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐧𝐨𝐠 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐰𝐚𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮 𝐝𝐞 𝐣𝐮𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐢𝐜𝐡𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬?
Wij denken graag met je mee,
Neem contact op en ga vrijblijvend in gesprek met één van onze adviseurs.
Meld je hier aan voor gratis advies