Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Aanmeldpagina informatie en advies

Vul hier het aanvraagformulier in voor je advies- of loopbaanvraag. Iedere maandag-, dinsdag- en donderdagochtend behandelen wij de binnengekomen aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Ons streven is te reageren binnen drie werkdagen. Tijdens schoolvakanties kan de wachttijd iets langer zijn. 

Om jou beter te kunnen helpen, zouden wij het op prijs stellen als je ons alvast jouw cv stuurt. Je mag dit mailen naar zuidoostbrabant@leerwerkloket.nl.

Wil je ondertussen niet stilzitten? Ga dan eens naar Passport for Work en maak je eigen Skillprint.

Privacy Statement Zuidoost-Brabant

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  zuidoostbrabant@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Mocht je geen reactie van ons hebben ontvangen op jouw aanvraag binnen de gestelde termijn, stuur dan aub een mailtje aan zuidoostbrabant@leerwerkloket.nl. Vanwege technische redenen gebeurt het namelijk wel eens dat een aanvraagformulier niet bij ons binnenkomt. 

Wil je alvast nader kennismaken met ons team? Kijk dan op deze pagina.