Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Het is zover! Passport for Work is live

Passport for Work is van start gegaan! Na maanden van voorbereidingen, veel testen en het nemen van enkele hobbels (die bij een innovatief project horen) is de website/web-app van Passport for Work (PfW) nu live.

Afbeelding
Passport 4 w

Een felicitatie aan de tien partners is op z’n plaats. De gemeente Eindhoven, Organiq, BuildingChanges, Tilburg University, provincie Noord-Brabant, Ergon/Participatiebedrijf, UWV, Transvorm, WIJeindhoven en MKB Eindhoven hebben een prachtige prestatie neergezet!

PfW is van start, dit is het begin. Nu al is PfW een geweldige hulp voor werkzoekenden om een zogenaamd skillprint voor zichzelf te maken. Op een makkelijke, uitdagende en innovatieve manier vinden werkzoekenden online wat hun skills zijn. Waar hun talenten liggen en hun vaardigheden. Om daarmee veel makkelijker en gerichter op zoek te gaan naar de perfect passende droombaan. Én we gaan de web-app steeds verder uitbreiden en verfijnen.

Zoeken naar werk wordt met Passport for Work leuk.

Ga naar www.passportforwork.nl en speel de games op de web-app en beantwoord de vragen. PfW bemiddelt (nu nog) voor 24 functies binnen de zorg, bouw en techniek. We gaan dat in de toekomst uiteraard uitbreiden. Nu is PfW nog een pilot.

Of je nu net van school komt, al een tijdje zonder werk zit of gewoon eens rond wil kijken naar ander werk, met PfW kun je op een leuke manier ontdekken waar je talenten en vaardigheden liggen! Probeer het eens, maak je eigen skillprint!

PfW is een idee van de gemeente Eindhoven, MKB Eindhoven, UWV, WIJeindhoven, Ergon/Participatiebedrijf, Transvorm, Tilburg University, de Provincie Noord Brabant, Organiq en BuildingChanges. De ontwikkeling wordt ondersteund door de EU, in het kader van UIA, (Urban Innovative Actions) met als einddoel een betere aansluiting van alle arbeidsmogelijkheden op de vraag van de regio Eindhoven.