Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Workshop Chat GPT voor je loopbaan

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Stadhuisplein 10, 5611EM Eindhoven

Ontdek hoe ChatGPT je kan helpen bij jouw loopbaanvragen! Ben je op zoek naar nieuwe kansen in je loopbaan of wil je misschien overstappen naar een ander beroep? Of zoek je passend werk en wil je een steuntje in de rug bij het solliciteren? Volg dan onze speciale workshop over hoe ChatGPT je kan helpen bij jouw loopbaanstappen.

Meld je nu aan

Afbeelding
workshop ChatGPT

Wat leer je tijdens deze interactieve workshop:

  • Jezelf presenteren

Leer hoe je ChatGPT kunt gebruiken om duidelijk over te komen en jezelf goed neer te zetten. 

  • Solliciteren 

Ontdek met ChatGPT handige tips voor het schrijven van goede sollicitatiebrieven, het maken van een relevant CV en een goede voorbereiding op een sollicitatiegesprek. 

  • Slim netwerken 

Leer hoe ChatGPT je kan helpen bij het vergroten van je professionele netwerk. Ontdek nieuwe inzichten en laat je inspireren. 

  • Advies voor jouw loopbaan 

Ontvang persoonlijk advies door te sparren met ChatGPT over bijvoorbeeld scholing of een logische vervolgstap in je loopbaan.  

  • Vaardigheden verbeteren 

​​​​Ontdek hoe ChatGPT je kan ondersteunen bij het ontwikkelen van je vaardigheden met directe feedback en suggesties. 

Aan de slag:  

Wil jij stappen zetten in je carrière? Meld je nu aan voor onze workshop en ontdek hoe ChatGPT je daarbij kan helpen. 

Meld je aan voor de workshop en je gaat deze middag zelf actief aan de slag met ChatGTP. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers. 

Meld je nu aan