Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Wandelcoaching met Catrien en Annemarie

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Joe Mann Paviljoen
Afbeelding
Wandelcoaching

Wandelen geeft letterlijk lucht. Als je beweegt kom je makkelijker tot de kern van de zaak. Tijdens deze wandeling is er rust en ruimte voor jouw loopbaanvraag. Annemarie Venhuizen en en Catrien Ohmstede, beiden gecertificeerd Noloc coach, begeleiden je tijdens deze wandeling op maandag 22 november.

Inschrijven is mogelijk tot en met 18 november

Wat zijn de voordelen van wandelcoaching? 

  • Je komt makkelijker tot de kern van de zaak als je beweegt. 
  • Wandelen geeft letterlijk lucht. 
  • Tot bezinning komen. 
  • Tijdens een wandeling komen gedachten tot rust en ontstaat er ruimte voor iets nieuws. 
  • Gedrag is authentieker en je bent meer in contact met gevoelens en kracht. 

We wandelen ongeveer een uur en tijdens het wandelen gaan we in tweetallen elkaar vragen stellen en korte opdrachten uitvoeren.

Alles is coronaproof! Er is plaats voor maximaal 8 kandidaten. 

Reactie deelnemer: "Ik vond het een hartstikke leuke middag! De informatie en het sparren met lotgenoten heeft weer stof tot nadenken gegeven. Ik merk dat ik niet zo zeer belemmeringen ervaar, maar dat ik gewoon op mijn pad onderweg ben. Naar de volgende werkplek. Met weer een hoop vertrouwen, positiviteit en vastberadenheid! We zeggen vaak: "Alles komt goed." Maar ik probeer vaker te zeggen: "Alles IS goed."

Succes allemaal met jullie volgende stap op jullie pad!

Vooraf ontvang je een mail met informatie over wat je mag verwachten. We sluiten af met een kop koffie op het terras. Je kunt je aanmelden door het formulier in te vullen.

Inschrijving kan door het formulier in te vullen.

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  zuidoostbrabant@leerwerkloket.nl