Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

MKB Vacaturecafé

Datum en tijd
Einddatum

Tijdens het Vacaturecafé kunnen werkgevers en werkzoekenden elkaar makkelijk ontmoeten. Geen tijdrovende afspraken voor beide partijen, maar een snelle eerste kennismaking op een laagdrempelige manier.

Afbeelding
MKB

De Nederlandse economie herstelt zich razendsnel van de coronacrisis en Brainport regio Eindhoven loopt daarin voorop. Het tekort aan arbeidskrachten lijkt nog de grootste belemmering te worden in het realiseren van groei. Alle reden om ons succesvolle Vacaturecafé weer te organiseren.

Zoek je een baan? En wil je direct op gesprek? Kom dan naar het Vacaturecafé!

Maak gebruik van de kans om je persoonlijk voor te stellen aan de werkgevers. Bekijk alvast de vacatures op mkbwerkt.nl en geef aan met welk bedrijf je een afspraak wilt maken. Reageer ook als je cv niet helemaal past op de vacature. Mogelijk helpt een gesprek om toch in aanmerking te komen. Een gastvrouw brengt je naar het betreffende bedrijf tijdens het Vacaturecafé.

Je eerste indruk is goud waard

Diverse organisaties bieden tijdens het Vacaturecafé (gratis) activiteiten aan die kunnen helpen bij het vinden van werk:

  • Buddy Werkt                              Persoonlijke hulp/coach bij het vinden van werk
  • Dress for Success                     Stylingadvies en sollicitatiekleding
  • Leerwerkloket                            CV-check, motivatiebrief en/of LinkedIn profiel
  • Passport for Work                      Maak een Skillprint van je vaardigheden
  • Ondernemersklankbord             Advies en hulp bij het starten van een eigen bedrijf
  • TB Fotografie                             Professionele digitale profielfoto

Meld je aan dan reserveren we tijd voor je.