Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Meeloopdag Installatietechniek

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Opleidingsbedrijf IW Brabant-Zeeland
Afbeelding
werkende man

Ken je het gevoel? Je weet wat je wilt, maar hoe maak je het waar? Je denkt aan je toekomst en wilt aan de slag in de techniek? Dat snappen we heel goed, de technieksector is alive and kicking! We geven je deze dag informatie hoe je bij IW Workforce met een 'gratis' opleiding en direct salaris aan de slag kunt. 

Het Leerwerkwerkloket Zuidoost-Brabant biedt jou, in samenwerking met IW Workforce, de kans om een hele dag kennis te maken met deze mooie sector en al doende te ontdekken wat bij jou past.

Hoe ziet deze dag eruit?

Je wordt om 08.00 uur verwacht in Veldhoven. Na een korte introductie verdelen we de groep in tweeën en ga je daadwerkelijk aan de slag in de installatie- of elektrotechniek. Na de lunch wisselen de groepjes en ga je ontdekken wat uiteindelijk het beste bij jou past.

Rond 16.00 uur gaan we deze dag afronden met een korte evaluatie. Ben je heel enthousiast geworden en wil je je verder ontwikkelen? Dan gaan we samen bekijken hoe we jou verder kunnen begeleiden naar een mooie opleiding en job in de techniek. Wil je meer weten over deze dag? Neem dan contact op met Marlen Swinkels marlen.swinkels@leerwerkloket.nl

Wil jij jezelf opgeven voor deze unieke kans vul dan het formulier in. We laten je snel iets horen.

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  zuidoostbrabant@leerwerkloket.nl