Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Je eerste indruk is goud waard!

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
de Bibliotheek Eindhoven
Afbeelding
Banner Je eerste indruk is goud waard

Op zoek naar werk? Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken! Val op en wordt uitgenodigd. Deze middag maken wij er samen met jou werk van. 

Wil je al langer dat iemand eens een professionele blik werpt op jouw CV? Heb je behoefte aan adviezen voor een pakkende motivatiebrief? Of wil je eens dat we meekijken met hoe je jezelf profileert op LinkedIn? Of wil je graag een stylingadvies voor sollicitatiekleding? Het kan allemaal op deze middag in de Bibliotheek Eindhoven. 

Neem cv en motivatiebrief mee

We zijn met een aantal adviseurs leren en werken aanwezig om jou tips te geven hoe jij een betere kans maakt uitgenodigd te worden voor een gesprek. De concurrentie is hoog en jij wilt natuurlijk uitgekozen worden en niets aan het toeval overlaten. Neem wel je meest recente cv, motivatiebrief of LinkedIn profiel mee.

Trek je sollicitatiekleding aan voor stylingadvies

Dress for Success is deze middag aanwezig voor een kleur-, styling- en kledingadvies. Wil je hier gebruik van maken trek dan de kleding aan waarmee jij op sollicitatiegesprek wilt gaan. Zij geven je bruikbare tips.

Maak kans op een gratis fotoshoot

Reserveer snel een tijd en maak kans op een professionele fotoshoot. Deze middag verloten wij onder de deelnemers een aantal gratis professionele fotoshoots!

'Je eerste indruk is goud waard' is een activiteit in het kader van de maand leren en werken. 

Meld je hier aan