Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Horeca Leeft! Doe jij mee?

Datum en tijd
Einddatum
Afbeelding
Twee mannen bezig in een keuken

Altijd al eens willen weten hoe is het om te werken in de horeca? Draai nu 2 avonden mee in opleidingsrestaurant Smmaak! De ene avond sta je aan
de voorkant te serveren, de andere avond in de keuken gerechten te maken. Welke van de twee past het best bij jou? Wanneer? Reserveer twee avonden op maandag 16 mei 18:00 - 21:30 en maandag 30 mei 18:00 - 21:30.

Keuken


Een letterlijk en figuurlijk kijkje in de keuken. Je krijgt de kans om een avond te ervaren hoe het is om kok te zijn. Je zult een gerecht gaan bereiden onder leiding van een chef. Er moeten ingrediënten gesneden worden; saus gemaakt worden en de borden moeten mooi opgemaakt worden. Vond je het leuk?
Het is mogelijk om je in te schrijven voor een BBL opleiding niveau 2 als kok. Als je er echt voor wilt gaan, ben je met deze opleiding binnen 1 jaar gediplomeerd kok op MBO 2 niveau! Je gaat 1 dag in de week naar school, je volgt hier lessen met andere volwassenen. Daarnaast werk je bij een leerbedrijf. Samen gaan we opzoek naar een passende werkgever. Je gaat alles leren over het bereiden van soepen, sauzen, dressings, marinades en gerechten. Ook leer je snijden, hakken, frituren, bakken, koken, mengen, roken en nog veel meer: in totaal zo’n 120 kooktechnieken. Natuurlijk komen
ook hygiëne, veiligheid en kwaliteitszorg aan bod. Na deze opleiding beheers je de basis en kun je je creativiteit gebruiken om de lekkerste en mooiste gerechten te maken.

Bediening


Vind jij het leuk om het andere mensen naar hun zin te maken? Ervaar hoe het is om te werken als medewerker bediening. Dit bestaat uit gasten ontvangen, bestellingen opnemen, zorgen dat het restaurant er tip top uitziet en natuurlijk zorgen dat je gasten volledig in de watten worden gelegd. 

Wanneer?


Maandag 16 mei 18:00 - 21:30
Maandag 30 mei 18:00 - 21:30

Schrijf je snel in!


Meer informatie?
Neem dan contact op met Eva van de Kerkhof
ejm.vandekerkhof@summacollege.nl
+316 28542986