Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

GA MEE OP EXPEDITIE STUDIEKEUZE?

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
KONINGSHOF VELDHOVEN
Afbeelding
webinar

Een studiekeuze maken is niet makkelijk. Onderwijsbeurs Zuid in het Koningshof in Veldhoven is speciaal voor jongeren die wel wat hulp kunnen gebruiken. Duizenden jongeren, ouders, decanen en mentoren komen aan het begin van het schooljaar samen met ruim 100 deelnemende mbo’s, hogescholen, universiteiten en andere (opleidings)instellingen. Ook voor een internationaal avontuur zoals een tussenjaar kunnen bezoekers op de onderwijsbeurs terecht.

The place to be

Onderwijsbeurs Zuid is the place to be voor inspiratie over studie en beroep. Jongeren kunnen in gesprek met studenten en voorlichters op de stands en er zijn tal van studiekeuze-activiteiten zoals domeinvoorlichting, studiekeuze-sessies, studiecoaching en de persoonlijke plattegrond. Allemaal bedoeld om jongeren op weg te helpen met hun studiekeuze.

Sta jij voor je studiekeuze?

Of twijfel je over de studie die je gekozen hebt? Wil jij na je huidige studie nog doorstuderen? Of heb je een zoon of dochter die voor zijn of haar studiekeuze staat? Breng dan een bezoek aan de corona-proof editie van Onderwijsbeurs Zuid.

Inspiratie voor de toekomst

Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober staat de Koningshof in Veldhoven volledig in het teken van Expeditie Studiekeuze. Jij en duizenden andere jongeren doen tijdens hét studiekeuze-evenement inspiratie op voor de toekomst. Aanmelden is gratis.

Aanmelden