Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

FutureLab - Digitaal bewust werken aan jouw loopbaan!

Datum en tijd
Einddatum

FutureLab is een oriëntatieprogramma voor gemotiveerde mensen die een loopbaanstap wil maken waarin we focussen op digitale skills.

Afbeelding
futurelab

Hoe blijf je aantrekkelijk voor je huidige of toekomstige werkgever en vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt? In dit programma werken we aan je netwerk en jouw vaardigheden, maar je krijgt vooral zicht op de door digitalisering veranderende arbeidsmarkt en de kansen die het jou biedt.

Je gaat aan de slag met een persoonlijk actieplan, met jouw leerdoelen, en we tonen je omscholingsmogelijkheden die jou kunnen helpen om aansluiting te vinden bij de vele vacatures op de huidige arbeidsmarkt. Hoe kom jij, met jouw talent, in beeld bij topwerkgevers?

Over het programma:

In een serie van 3 (online) bijeenkomsten ga je aan de slag met jouw persoonlijke plan van aanpak om jouw talenten verder te ontwikkelen. De eerste bijeenkomst start je met een interactieve Escape Room om op een speelse wijze digitaal vaardig te worden. Na afloop ben je je meer bewust van de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en kan je nieuwe stappen zetten op weg naar een nieuwe (andere) baan.

Wat levert het je op?
  • Kennis & inzicht over de huidige arbeidsmarkt en technologische ontwikkelingen.
  • Ontdekking van jouw talent.
  • Nieuwe netwerkcontacten en een kennismaking met werkgevers.
  • Een persoonlijk actieplan en een grotere kans op een passende baan.
Data FutureLab:

Een aanmelding is altijd voor alle drie de labs (2 uur per lab), noteer deze 3 data in je agenda. Deelname aan losse labs is niet mogelijk.

Data:  1 juni, 8 juni en 15 juni. 

Ontwikkel jezelf en meld je nu aan!

Ben jij enthousiast geworden en wil jij niet alleen jezelf, maar ook jouw digitalents, kansen op de arbeidsmarkt en je netwerk vergroten?

Meld je hier aan