Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Agenda

Heb je een loopbaanvraag of wil je informatie en advies over een opleiding? Heb je behoefte aan inzicht in jouw talent? Onze adviseurs denken graag met jou mee tijdens het inloopspreekuur.
Afbeelding
Banner Bibliotheek inloopspreekuur
Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? Heb je nog vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is het Ontdekdezorg webinar iets voor jou! Ook wanneer je nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebt.
Afbeelding
zorg
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou!
Afbeelding
Techniek
Wil je jouw eigen skillprint maken, maar weet je niet hoe? Ontdek jouw skills met behulp van Passport for Work en vind vacatures die aasluiten op jouw skills.
Afbeelding
webinar
Ben je op zoek naar nieuwe kansen in je loopbaan of wil je overstappen naar een ander beroep? Zoek je passend werk en wil je een steuntje in de rug bij het solliciteren. Ontdek hoe ChatGPT je kan helpen bij jouw loopbaanvragen! 
Afbeelding
chatgpt
Laaggeletterdheid blijft vaak onopgemerkt in de werkplek en kan leiden tot stress en schaamte bij werknemers. Maar wat als je als werkgever in staat bent om deze signalen te herkennen en ondersteuning te bieden?
Afbeelding
Live inspiratiesessie
Ben je als werkgever of arbeidsprofessional op zoek naar verborgen talent en nieuwe mensen? Ontdek wat skillbased matchen inhoudt en maak kennis met Passport for Work.
Afbeelding
webinar
Ontdek hoe ChatGPT je kan helpen bij jouw loopbaanvragen! Ben je op zoek naar nieuwe kansen in je loopbaan of wil je misschien overstappen naar een ander beroep? Of zoek je passend werk en wil je een steuntje in de rug bij het solliciteren? Volg dan onze speciale workshop over hoe ChatGPT je kan helpen bij jouw loopbaanstappen.
Afbeelding
chatgpt