Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Agenda

Heb je een loopbaanvraag of wil je informatie en advies over een opleiding? Heb je behoefte aan inzicht in jouw talent? Catrien en Marjan denken graag met jou mee tijdens het inloopspreekuur.
Afbeelding
Twee adviseurs aan tafel
Wil jij een carrièreswitch maken naar IT, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die er zijn binnen de IT? Volg dan de webinar: Start jouw tech carrière!
Afbeelding
IT webinar
Huis naar Werk nodigt je van harte uit om eens langs te komen bij het inloopspreekuur van Passport for Work. Stel hier al jouw vragen rondom de nieuwe manier van solliciteren, matchen en het vinden van een passende baan. Voor werkzoekenden, werkgevers en arbeidsmarktprofessionals.
Afbeelding
Blije dame
Overweeg je een overstap als calculator? Of ben je als bedrijf op zoek naar een calculator? Dan is deze bijeenkomst interessant voor jou! 
Afbeelding
bouwvakkers
  Pand-P (het voormalige Plaza Futura) aan de Leenderweg in Eindhoven is dé plek om te netwerken als je op zoek bent naar werk. Er vinden geregeld bijeenkomsten plaats die voor jou, als werkzoekende, de moeite waard zijn om te bezoeken en er je licht op te doen.
Afbeelding
handshaking
Wil jij weten welke mogelijkheden er voor jou zijn in zorg en welzijn? Of ben je gewoon nieuwsgierig?
Afbeelding
ik zorg
Een studiekeuze maken is niet makkelijk. Onderwijsbeurs Zuid in het Koningshof in Veldhoven is speciaal voor jongeren die wel wat hulp kunnen gebruiken.
Afbeelding
webinar