Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Kans op werk in jouw regio of bij jouw huidige werkgever

Sommige beroepen komen niet in alle regio’s voor. In het Westland is er bijvoorbeeld veel werk in de kassen en in Limburg is er veel seizoenswerk als aspergesteker. Andere beroepen zijn minder gebonden aan een regio. Denk bijvoorbeeld aan werken in de zorg, onderwijs en logistiek. De adviseurs van het Leerwerkloket in jouw regio, weten precies waar jouw kansen liggen.

Afbeelding
een lachende vrouw met een man

Solliciteren op een leerbaan in een ander vakgebied kan erg spannend zijn. Hoe overtuig je een werkgever van jouw kwaliteiten als je niet de juiste vooropleiding of werkervaring hebt? En waar vind je die werkgever die graag wil investeren in het opleiden van nieuwe werknemers? Het Leerwerkloket kent de leerwerk vacatures in jouw regio. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van alle opleidingen en cursussen en hebben goede banden met werkgevers.

Wil je gaan leren en werken? Neem dan contact met ons op