Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Maak kennis met de optiek!

Datum en tijd
Einddatum

Ben je gastvrij en vind je het leuk om in een winkel te werken? Wil je je graag ontwikkelen en ben je op zoek naar gevarieerd en uitdagend werk? Dan is werken in de optiek misschien iets voor jou. In de week van 11 september 2023 start het Summa college Eindhoven met het leerwerktraject in de optiek. De opleiding duurt 3 maanden, waarvan 1 dag in de week naar school en 2 dagen per week werken in de praktijk.

Meer weten?
Summa organiseert twee informatie bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn op maandag 26 juni om 15:30 uur en op donderdag 31 augustus om 11:00 uur. Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn voor het volgen van deze opleiding of wil je je aanmelden voor de bijeenkomst? Neem dan contact op met Renate.vandeven@uwv.nl of Imke.paulussen@uwv.nl

Weet je nog niet wat voor jou de juiste richting is?
Wij denken graag met je mee, Neem contact op en ga vrijblijvend in gesprek met een van onze adviseurs.
Meld je hier aan voor gratis advies